Beltéri ajtók

igényes, gyors & méretpontos

Akár 6 hét alatt is elkészítjük!

Látogass el üzletünkbe, próbáld ki a különböző típusú beltéri ajtókat, munkatársaink segítenek a tervezésben és a szín választásban is!

DSE06767-Edit-ok

Saját gyártó üzem

20 éves szakmai tapasztalattal székesfehérvári gyártó üzemünkben készülnek a termékeink, így amint leadod a rendelésed mi kezdjük is a gyártást!

Egyedi méret

Nem okoz gondot, ha nem a szabvány méretet szeretnél, mi legyártjuk neked az elképzeléseid szerint.

Minőségi német alapanyag

Az alapanyagokat gondos odafigyeléssel választjuk ki, hogy csak azzal kelljen foglakoznod, melyik szín passzol a legjobban a helyiségbe.

Egyedi méret

Minél hamarabb szeretnétek beköltözni az új családi fészekbe, igaz?! Ez nem rajtunk fog múlni, akár 6 hét alatt elkészítjük az ajtókat!

Letisztult design

Termékeink teljeskörű megmunkálással készülnek fehérvári gyártó üzemünkben az egyszerűség jegyében.

Szalay Ákos

2021-12-10

Az elmúlt évek alatt tucatnyi lakás bútoraiban működtünk együtt. Volt amikor komplett kivitelezéssel, míg máskor lapszabászatban, bérszabásban, és kiegészítőkben voltak segítségünkre Csabáék. Minden alkalommal maximálisan elégedettek voltunk a határidők,és a minőség tekintetében is.

Jüllichné Nagyváradi Mónika

2017-06-20

Elsőként irodaházunk teljes bútorozásával bíztuk meg a King bútort.
Az eredmény egyedi, stílusos és magas színvonalú lett. Ezek után két fiú gyermekünk szobáját is lakberendező tervei alapján velük készítettük.
Profi munka lett és biztos, hogy másnál még hasonlóval sem fogunk találkozni.  Ezen felbuzdulva most a hálószobánkkal bíztuk meg Csabáékat. 🙂

Kapcsolat

Email

Telefonszám

Cím